Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100519 Library:100236 in /home/aeonflux/trconsult.nl/index.php on line 162
Opdrachten | TRConsult

Ik werk vooral voor opdrachtgevers in het publieke domein. Al jaren en met succes.

Onafhankelijk, betrokken, betrouwbaar en met hart voor de publieke zaak. Gemeenten, instellingen, uitvoerende diensten en de rijksoverheid behoren tot mijn klantenkring.

Of het nu gaat om het domein Openbare Orde en Veiligheid, Sociale Zekerheid, Onderwijs en Jeugd, Zorg en Wonen, Immigratie of Openbaar Bestuur. Ik beschik over kennis en een relatienetwerk op beleidsniveau alsook in het veld. Kunnen dus schakelen tussen beleid en uitvoeringspraktijk.

Mijn opdrachtgevers hebben de ambitie om slagvaardiger te opereren en dat door samenwerking met andere organisaties om daarmee betere maatschappelijke resultaten te boeken. Aan die processen lever ik van harte een bijdrage.

Soms zoeken opdrachtgevers daarbij vooral een kritisch luisterend oor of een moment van reflectie. Dan ben ik er ook.

Om publieke dienstverleners te versterken moet je de kracht van mensen aanspreken en ontwikkelen. Dat betekent ook dat je de dienst levert die op dat moment nodig is.

Ik sta onze opdrachtgevers met raad en daad bij.

© 2023 TRConsult - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design